News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Μια ακόμα τρομάρα στο τιμόνι για τον Benzema

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο λευκός επιθετικός έχει προβλήματα με το αυτοκίνητο


Ο Benzema πρωταγωνίστησε και πάλι σ’ένα νέο κεφάλαιο με το όχημά του. Ο Γάλλος υπέστη χθες το απόγευμα ένα ατύχημα, συγκρουόμενος με άλλο αυτοκίνητο. Ευτυχώς και για τις δύο πλευρές δεν υπήρξαν τραυματισμοί και το περιστατικό ήταν απλά μια τρομάρα, σύμφωνα με την El Mundo.

Ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, οδηγώντας το Audi RS6 του, ταξίδευε στην εθνική οδό Μ-13, με κατεύθυνση προς Paracuellos del Jarama, όταν ενεπλάκη σε μία οπίσθια σύγκρουση με ένα Nissan Note. Και τα δύο αυτοκίνητα υπέστησαν ζημιές. Και στους δύο οδηγούς έγινε αλκοτέστ με αρνητικό αποτέλεσμα, 0% αλκοόλ στο αίμα.


Δεν είναι το πρώτο επεισόδιο αυτού του τύπου που βιώνει ο Benzema. Το 2009 συγκρούστηκε σε κάποιες μπάρες στην La Finca του Pozuelo και φέτος υπέστη και πάλι ένα ατύχημα στη Reunión. Το madridista 9 δέχτηκε επίσης πρόστιμο για απερίσκεπτη οδήγηση στην Ίμπιζα πριν από δύο χρόνια κι έχει επίσης τιμωρηθεί αρκετές φορές για οδήγηση χωρίς δίπλωμα.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.