News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Marcos Llorente ανανέωσε με την Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το 2021

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Η Μαδρίτη το έκανε επίσημο


Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε πριν λίγο επίσημη την ανανέωση του Marcos Llorente, ο οποίος συνδέεται με το λευκό club μέχρι το 2021. Η προηγούμενη σύμβαση έληγε το 2018, έτσι ώστε έχει επεκτείνει για τρία χρόνια με τον σύλλογο της ζωής του κι έτσι η Μαδρίτη αποφεύγει να φτάσει ο Ιανουάριος του τελευταίου έτους της σύμβασης.

Ο Μάρκος και ο σύλλογος αποφάσισαν να παρατείνουν τους δρόμους τους, αφού ένα πλήθος συλλόγων ήθελαν να πάρουν τον μέσο δανεικό ή ακόμα και να τον αγοράσουν. Η άρνηση της Μαδρίτης ν’απαλλαχθεί απ’τον νεαρό μαζί με την φιλοδοξία του παίκτη να μείνει, έχει οδηγήσει σε αυτή τη συμφωνία, με την οποία ο Llorente βλέπει ν’αναγνωρίζεται η μεγάλη περσινή σεζόν του στην Αλαβές και την δέσμευση του club στην εξέλιξη του.

Προς το παρόν ο Marcos έχει ξεκινήσει μόνο σ’έναν αγώνα εναντίον της Λεβάντε, στον οποίο αντικαταστάθηκε στο 62’ απ’τον Isco. Συμμετείχε επίσης ως αναπληρωματικός κατά της Ντεπορτίβο Αλαβές σήμερα, όπου έγινε δεκτός μ’ένα θερμότατο χειροκρότημα απ’τους πρώην οπαδούς του. Έχει παίξει 98 λεπτά.

Αύριο, στις 15:00, ο Marcos Llorente θα εμφανιστεί μπροστά στα μέσα μαζικής ενημέρωσης στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου του Santiago Bernabéu.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.