News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Το άστρο του Zidane ονομάζεται Dani Ceballos

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

50 λευκές τελικές και 2 γκολ εναντίον των Betis και Alavés


Ο Zinedine Zidane το είπε μετά την πικρή ήττα πριν απ’τη Betis. "27 ευκαιρίες και κανένα γκολ. Ήταν θέμα ευστοχίας". Δεν είχε άδικο κι αν υπήρχε οποιαδήποτε αμφιβολία, αρκούσαν δέκα λεπτά του επόμενου παιχνιδιού για να’χει μια πρώτη ευκαιρία για να σκοράρει και να τελειώσει με όλα όσα ειπώθηκαν μετά το παιχνίδι ενάντια στη bética ομάδα. Για την ακρίβεια ενάντια στην Alavés ήταν 23 τελικές, για ένα σύνολο 50 προσεγγίσεων στα τελευταία δύο παιχνίδια και μόνο 2 γκολ.

Άγχος, βιασύνη, ή έλλειψη ευστοχίας εξαφανίζονται ξαφνικά. Επιστρέφει η τάξη, ο τακτικός έλεγχος, σωματικός και διανοητικός, των ματς. Αυτό το να θέλουν να σκοράρουν το δεύτερο πριν το πρώτο γκολ, δίνει τη θέση του στο ήρεμο παιχνίδι και με σαφείς ιδέες, όσες χρειάζονται πρώτα για να προειδοποιήσει και στη συνέχεια να δει τέρμα, όπως έκανε ο Ceballos, βρίσκοντας την απαραίτητη θέση για να νικήσει τον Pacheco.

Κι αυτή η δυνατότητα για να γυρίζει περίπλοκες καταστάσεις μακριά απ’το Bernabeu, ήταν και πάλι εμφανής στη Vitoria. Ισοφάρισε ο Manu Garcia και σε δυο λεπτά πήρε και πάλι το προβάδισμα, αν και χωρίς τη δύναμη που παρουσίαζε την περασμένη σεζόν. Ζήτημα στιγμών, φόρμας και ψυχολογίας.

Είναι περίεργο αυτό που συμβαίνει σ’αυτή τη Ρεάλ Μαδρίτης. Τόσο ικανή να υπογράψει τη δωδέκατη συνεχόμενη νίκη της μακριά απ’το γήπεδό της, όσο ανίκανη στο γήπεδό της, που δεν έχει δει ακόμα την ομάδα της να κερδίζει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Όλα όσα μπαίνουν μακριά απ’το Σαντιάγκο Μπερναμπέου, αρνούνται στο καταφύγιο του δικών της. Δεν είναι οι ίδιοι, όπως άρχισαν να δείχνουν κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν.

Ο Ζιντάν έχει ένα πολύ πληγωμένο ρόστερ, με πολλές απουσίες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι απομακρύνεται απ’το στιλ του. Ενάντια στην Alavés άφησε στον πάγκο τους Modric και Bale και τοποθέτησε τον Ceballos, με τον Kroos στη Μαδρίτη τραυματία. Ήταν το αναμενόμενο στον οδικό χάρτη του κι ο Γάλλος σημείωσε ένα νέο γκολ με τα δύο γκολ του πρώην της Betis. Επιστρέφει το άστρο του Ζιντάν;

Η σελίδα της στήλης στο facebook:



Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.