News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η άποψη του Συνταγματάρχη για το Real Gremio 1-0

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

Ως γνωστόν η Ρεάλ τελικούς δεν συνηθίζει να χάνει. Άλλο ένα τρόπαιο στις βιτρίνες του Μπερναμπέου, με τον Ζιντάν να γίνεται πλέον ο δεύτερος πιο επιτυχημένος προπονητής στην ιστορία του συλλόγου, πιάνοντας τον Molowny, πίσω μόνο απ’τον μυθικό Miguel Munoz. Πέρα απ’αυτά, σήμερα θα μπορούσε κάποιος να’χε πάρει κόκκινη και να’χε χάσει το Κλάσικο. Δεν έγινε. Θα μπορούσε κάποιος να’χε τραυματιστεί και να’χε χάσει το Κλάσικο. Δεν έγινε. Θα μπορούσε το ματς να’χε πάει στην παράταση και να ξοδευτούν περισσότερες δυνάμεις ενόψει Κλάσικο. Δεν έγινε. Επιτυχία 100%.


Κακό το πρώτο μέρος, η Ρεάλ ήθελε αλλά δεν μπορούσε, καθώς μόνο ο Μόντριτς απέδιδε πραγματικά. Mvp στον ημιτελικό, Mvp και σήμερα, και για μένα, και για τους διοργανωτές, και δικαίως. Απ’την άλλη η Γκρέμιο, ούτε ήθελε, ούτε μπορούσε.

Στο δεύτερο μέρος, η Ρεάλ προηγήθηκε στην πρώτη καλή στιγμή της, όταν στο μακρινό φάουλ του Ρονάλντο το τείχος των Βραζιλιάνων άνοιξε με τη μπάλα να καταλήγει στη γωνία του τερματοφύλακα της Γκρέμιο, Μαρσέλο. 

Εκεί πλέον οι Βραζιλιάνοι έχασαν στιγμιαία τη συγκέντρωσή τους, η Ρεάλ έκανε άμεσα το 2-0, όταν ο Μπενζεμά βγήκε στην πλάτη τους κι έσπασε στον Ρονάλντο που εκτέλεσε, με τον διαιτητή να το ακυρώνει λανθασμένα ως οφσάιντ. 

Η Γκρέμιο στο δεύτερο μέρος, από κάποιο σημείο και μετά, μιας κι έχανε, ήθελε, αλλά δεν μπορούσε. Το απόλυτο μηδέν σ’όλο το 90λέπτο η βραζιλιάνικη ομάδα.

Η Ρεάλ απ’την άλλη βελτίωσε αισθητά την απόδοσή της, και είχε δοκάρι σε μακρινό σουτ του Μόντριτς, και μεγάλες ευκαιρίες σε τετ α τετ των Ρονάλντο και Μπέιλ, που έβγαλε ο Μαρσέλο, αλλά και στο κακό πλασέ με το αριστερό του Μπενζεμά απ’το ύψος της περιοχής, που μπλόκαρε εύκολα ο Βραζιλιάνος, έτσι ώστε το τελικό 1-0 την αδικεί ξεκάθαρα.


Εμφανής η διαφορά της αγωνιστικής εικόνας της ομάδας στο φετινό Mundial Συλλόγων, σε σχέση με το περσινό, κι ας έχει και στις δύο περιπτώσεις οριακά σκορ και νίκες. Ο λόγος είναι ότι αυτή τη φορά το Κλάσικο έπεται και δεν προηγείται, και στην ομάδα έχουν φροντίσει γι’αυτήν την περίοδο. Η ομάδα είναι καλά και φαίνεται. Θα υποδεχτεί τη Μπαρτσελόνα, που για την ώρα είναι αήττητη στο πρωτάθλημα, και που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου κι εντός έδρας ήττα αύριο ενάντια στη Ντέπορ, θα’ρθει ως αήττητη στο Μπερναμπέου. Και θα φύγει ηττημένη. Το αρνητικό είναι πως, και πάλι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα φύγει και μ’ένα προβάδισμα 8 βαθμών στην βαθμολογία.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.