News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Cristiano Ronaldo θέλει να παίρνει περισσότερα χρήματα από οποιονδήποτε

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Δεν του φτάνει η δημόσια υποστήριξη του Florentino Pérez και του Zidane


Είναι κρατικό ζήτημα. Ο Cristiano Ronaldo θέλει να παίρνει τα περισσότερα. Υποστηρίζει ότι για κάποιο λόγο είναι ο κάτοχος της Χρυσής Μπάλας και του The Best της FIFA. Ο προπονητής του θέλει να μείνει για πάντα. Ο πρόεδρός του τον υπερασπίζεται με κάθε κόστος και θέτει τον Πορτογάλο στο ύψος της Ρεάλ Μαδρίτης. "Το ν’αμφισβητείς τον Ρονάλντο, είναι το ν’αμφισβητείς τη Ρεάλ Μαδρίτης", αλλά του CR7 δεν του αρκεί.

Ο επιθετικός οπλίζεται μ’επιχειρήματα καθώς περνούν τα παιχνίδια για να ζητήσει μια βελτίωση της σύμβασης. Είναι αυτό που θέλει. Την επιτυχία, τις διακρίσεις και τους τίτλους, τα έχει, αλλά πιστεύει ότι η Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να τον πληρώνει τα περισσότερα. Η ανανέωση του Μέσι (λένε ότι έχει φτάσει να παίρνει 50 εκατομμύρια ανά σεζόν) ή τα πολλά εκατομμύρια που αμείβεται ο Neymar, τον αφήνουν σ’ένα τρίτο σκαλί του βάθρου, στο οποίο δεν αισθάνεται καθόλου άνετα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης, εν τω μεταξύ, είναι χαρούμενη με τα γκολ του και με τη βοήθεια που αντιπροσωπεύει στην άρση τίτλων όπως το έκτο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων που πήρε ενάντια στη Γκρέμιο το απόγευμα του Σαββάτου στο Abu Dabi. Το γκολ του Πορτογάλου χρησίμευσε για ένα νέο λευκό θρίαμβο και είναι, ως εκ τούτου, ένα ακόμη επιχείρημα για ν’ανέβει σ’αυτό το κάρο της απαίτησης μιας πιο ογκώδης σύμβασης.

Δεκατρείς μήνες πριν, το Santiago Bernabeu ήταν μάρτυρας μιας νέας υπογραφής σύμβασης, η οποία ενώνει τη Ρεάλ Μαδρίτης με τον Πορτογάλο μέχρι το 2021, η μ’άλλα λόγια μέχρι τα 36 του, διάστημα και αμοιβή, που λένε, περισσότερο από άφθονα, αλλά ο CR7 επιμένει σε κάτι περισσότερο, στην αναζήτηση ενός νέου συμβολαίου που να τον εξισώσει με τον Neymar και τον Messi.

Ο Ρονάλντο, εν τω μεταξύ, έχει ανακτήσει την καλύτερη του έκδοση, αυτή των γκολ, αυτή του καθοριστικού παίκτη. Το Σάββατο έχει μια νέα ευκαιρία να υποστηρίξει το αίτημά του με μια άλλη μονομαχία, σ’αυτήν την περίπτωση ενάντια στον Messi. Απ’την ευγενή ζώνη του Μπερναμπέου ούτε που εξετάζουν μια νέα άνοδο χρημάτων στη σύμβαση του Πορτογάλου, αλλά ξέρουν ότι όλα τα μηνύματα του Ρονάλντο κατευθύνονται προς αυτή την κατεύθυνση, κάτι που σπέρνει αμφιβολίες όταν έπρεπε να υπάρχει μόνο ευτυχία.


Στα άμεσα σχέδια δεν φιγουράρει το να κάνουν μια νέα σύμβαση στον Ρονάλντο. Οι ανανεώσεις έκλεισαν και δεν σκοπεύουν να τις ανοίξουν, αλλά αν μέχρι κι ο Ζιντάν ζητά ένα συμβόλαιο ζωής για τον Ρονάλντο, θα μπορούσε να προκαλέσει το επιδιωκόμενο, απ’τον Πορτογάλο, αποτέλεσμα και ν’αλλάξει το τοπίο, κάτι στο οποίο, παρεμπιπτόντως, δεν δείχνει.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.