News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η κακή συνήθεια του Marcelo

Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

Του Delfín Melero



Δεν είναι τυχαίο ότι η Ρεάλ Μαδρίτης έχει επανεμφανιστεί με την επιστροφή του Marcelo. Ναι, με την επιστροφή του. Επειδή ήταν στο γήπεδο αυτούς τους μήνες, αλλά δεν ήταν με σώμα και ψυχή. Τον Μαρσέλο, θα σκέφτονταν οι madridistas «μας τον έχουν αλλάξει». Το επίπεδό του στους τελευταίους αγώνες ήταν η αντανάκλαση της κατάστασης μιας αγνώριστης ομάδας. Ξέραμε ότι ήταν αυτός απ’τα μαλλιά.

«Έχω κάνει περισσότερες ρουλέτες απ’αυτήν, κάνω καλά πράγματα αλλά δεν βγαίνω να τα πω. Όταν τα πάω καλά ο Τύπος με βάζει ψηλά, και δεν είναι ότι μου αρέσει, κι όταν τα πάω άσχημα με βάζει χαμηλά. Αλλά εγώ είμαι άντρας και βγαίνω πάντα μπροστά». Τα λόγια του Marcelo μετά την ισοπαλία στο Vigo και το ότι φάνηκε εκτεθειμένος στα δύο γκολ της Celta. Και είχε δίκιο. Έχει δεχτεί άξια χτυπήματα. Και σήμερα αξίζει επαίνους. Το όνομά του (δείτε στο MARCA.com) είναι ψηλά.

Μετά την ήττα ενάντια στη Barça, ο Marcelo είπε επίσης ότι η ομάδα είχε κακομάθει τον κόσμο. Λόγω του ότι κέρδισε τόσα. Και πρώτος αυτός. Λόγω του ότι είναι καθημερινά ο καλύτερος επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης. Τον Βραζιλιάνο τον περιμένουν κάθε μέρα επειδή είναι ο καλύτερος αριστερός μπακ στον κόσμο. Κι αυτός είναι που υπέφερε η Deportivo, αυτός που έλειπε απ’το Bernabéu. Έχει την κακή συνήθεια να’ναι διαφορετικός. Και παίζοντας έτσι αξίζει τον κόπο ακόμα και ν’αμύνονται άλλοι.

Είναι αλήθεια ότι κοιμήθηκε στο γκολ της Depor, αλλά μετά ήταν αυτός. Θα μπορούσε να’χε κοιταχθεί στο κινητό όπως ο Cristiano και να’χε αναγνωρίσει τον εαυτό του. Το ματς του αξίζει τα πάντα. Και μ’αυτόν έτσι, η Μαδρίτη είναι άλλη. Δεν υπάρχει καλύτερο ανοιχτήρι κονσερβών από έναν «ψευτομπάκ» που επιτίθεται στους αντιπάλους όπως κανείς. Δεν υπάρχει κανένας καλύτερος απ’τον Marcelo, αν είναι. Και θα το πούμε. Πολύ καθαρά, πολύ ψηλά.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.