News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Nacho και Varane: μόνοι απέναντι στον κίνδυνο

Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

Του Juan Ignacio García-Ochoa

Ο Zidane σταυρώνει τα δάχτυλά του έτσι ώστε οι μόνοι υγιείς στόπερ του να μην τραυματιστούν



Σήμερα το απόγευμα στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, τα ονόματα των Varane και Nacho θα αντηχήσουν και απ’τα μεγάφωνα του γηπέδου. Ο Γάλλος με το 5, ο Ισπανός με το 6. Ένα ζευγάρι στόπερ που όχι πριν πολύ καιρό ήταν έκτακτης ανάγκης, αλλά που με τον καιρό έχει επιβεβαιωθεί ως ένα δίδυμο πλήρων εγγυήσεων για τον Ζινεντίν Ζιντάν. Μάλιστα, με τον αγώνα αυτού του απογεύματος, θα’ναι 26 οι φορές που αυτοί οι δύο παίκτες θα’χουν συνυπάρξει στην αρχική ενδεκάδα της Ρεάλ Μαδρίτης ως στόπερ. 46 αν μετράμε τις περιπτώσεις στις οποίες ο Nacho έχει παίξει ως μπακ, τόσο δεξιά όσο κι αριστερά.

Ισοπεδωμένοι απ’την Ατλέτικο πριν από τρία χρόνια στο απόγευμα του 4-0 (7 Φεβρουαρίου του 2015, ήταν το τρίτο παιχνίδι τους μαζί ως στόπερ) Nacho και Varane έχουν επιβεβαιωθεί από τότε ως ένα απ’τα καλύτερα ζευγάρια του πρωταθλήματος. Σε 25 αγώνες έχουν χάσει μόνο τους τρεις, μετρώντας 17 νίκες κι άλλες τρεις ισοπαλίες. Μια εγγύηση για τη Ρεάλ Μαδρίτης και, πάνω απ'όλα, για τον Γάλλο προπονητή, ο οποίος είναι ο προπονητής που έχει αξιοποιήσει περισσότερο αυτό το δίδυμο που συνηθίζει να συνυπάρχει όταν λείπει ο Sergio Ramos, ο αρχηγός της λευκής ομάδας και το απόλυτο αφεντικό της άμυνας.

Μια ακόμη εβδομάδα

Ο Nacho, 28 ετών, κι ο Varane, 24ων, θα πρέπει να συνεχίσουν μαζί τουλάχιστον για άλλη μία εβδομάδα, που είναι το διάστημα του Sergio Ramos για να επιστρέψει στην ομάδα, στον αγώνα εναντίον της Βαλένθια στο Mestalla. Επτά ημέρες, δύο παιχνίδια, στα οποία ο Ζιντάν σταυρώνει τα δάχτυλα έτσι ώστε να μην συμβεί τίποτα στους δύο μοναδικούς υγιείς στόπερ που έχει τη σήμερον ημέρα στο ρόστερ του.


Deportivo και Leganés στο Bernabeu, θα εξετάσουν και πάλι τους δύο παίκτες που έκαναν το ντεμπούτο τους με τη λευκή ομάδα όντας παιδιά και που ο χρόνος τους έχει επιβεβαιώσει ως δύο προμαχώνες της λευκής ομάδας. 211 παιχνίδια με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης μετράει ο Varane και 144 ο Nacho, αριθμοί που έχουν αυξηθεί εκθετικά κατά το τελευταίο έτος και που έχουν θέσει σε αξία αυτούς τους δύο παίκτες που, αθόρυβα, έχουν κάνει να ξεχαστεί ακόμα και η αποχώρηση του Pepe.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.