News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Zidane έχει μια αποστολή: ν'ανακτήσει τον Gareth Bale

Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Ανούσιος αγώνας του Ουαλού στην επιστροφή του ως βασικός


Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε την PSG όταν λίγοι περίμεναν να το έκανε και περισσότερο με δύο γκολ διαφορά. Η Ρεάλ Μαδρίτης διέλυσε τη Μπέτις όταν κατά στιγμές φαινόταν ότι οι τρεις βαθμοί επρόκειτο να μείνουν στη Σεβίλλη. Και στα δύο ματς, ο Gareth Bale συμμετείχε ελάχιστα. Ενάντια στη γαλλική ομάδα δεν ήταν βασικός κι ενάντια στη verdiblanco ήταν, αλλά για πρακτικούς λόγους ήταν σα να μην ήταν.

Στο ματς του Parc des Princes φαίνεται ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα πρέπει να χρησιμοποιήσει την ταχύτητα για να πετύχει αυτό το γκολ, που μπορεί να δώσει ηρεμία και ζωή στην ομάδα του Ζιντάν. Και γι'αυτό η μορφή του Gareth Bale μπορεί και πρέπει να'ναι καθοριστική. Το ποδόσφαιρό του, η δύναμή του κι αυτή η ταχύτητα που έχουν λίγοι και που η λευκή ομάδα θα χρειαστεί στον επαναληπτικό των 16 του Champions League, πρέπει να επιστρέψουν τις επόμενες μέρες επειδή για την ώρα φαίνονται χαμένες.

Ο Zinedine Zidane έχει μπροστά του μια αποστολή σ'αυτές τις δύο εβδομάδες που απομένουν για τον επαναληπτικό στο Παρίσι. Κι αυτή δεν είναι άλλη απ'το ν'ανακτήσει το ποδόσφαιρο και την ψυχολογία του Ουαλού. Έχουν υπάρξει αρκετά τα ματς στα οποία ο Bale έχει εκτοπιστεί είτε ως αναπληρωματικός είτε ως αλλαγή. Ο επιθετικός δεν έχει παίξει ένα πλήρες ματς στο πρωτάθλημα ή σε οποιαδήποτε άλλη διοργάνωση απ'τον Σεπτέμβριο.

Το παιχνίδι του εναντίον της Μπέτις αφήνει αμφιβολίες λόγω του τι φάνηκε στο γήπεδο. Είχε δύο ευκαιρίες και συναντήθηκε και στις δύο με τον Adán, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν έδειξε πολύ συμμετοχικός, πιο απομακρυσμένος απ'αυτό που συνέβαινε στο χόρτο απ'ότι άλλοι συμπαίκτες.

Η Ρεάλ Μαδρίτης, ο Zidane και οι συμπαίκτες του χρειάζονται την καλύτερη έκδοση ενός παίκτη που στόχευε να'ναι η madridista βιτρίνα και μπορεί να'χει ακόμα κάποια ευκαιρία να το αποδείξει ξεκινώντας απ'τον αγώνα με την PSG.

Ο τεχνικός τον θέλει έτοιμο για το ραντεβού, αλλά γι 'αυτό πρέπει πρώτα ν'ανακτήσει την καλύτερη έκδοση του Ουαλού, αυτή που τον Ιανουάριο φαινόταν να επιστρέφει και η οποία έχει μείνει μεταξύ δρόμου και πάγκου. Αυτό της Betis, χωρίς αμφιβολία, δεν ήταν το καλύτερο παιχνίδι του.




Η σελίδα της στήλης στο facebook:




Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.