News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η ώθηση του Asensio και του Lucas καθιστά το BBC διαπραγματεύσιμο

Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018

Του David G. Medina

Ο Bale, εναντίον της Real Sociedad και της PSG, κι ο Benzema, εναντίον της Betis, δοκίμασαν τον πάγκο



"Το BBC είναι αδιαπραγμάτευτο". Η φράση, που προφέρθηκε απ’τον Zinedine Zidane την ημέρα της παρουσίασής του λίγο περισσότερο από δύο χρόνια πριν, έχει «καταδιώξει» τον Γάλλο προπονητή κατά τη madridista θητεία του. Είναι αλήθεια ότι οι τραυματισμοί, ειδικά εκείνοι του Μπέιλ, έχουν κάνει να μην διέθετε ο Zizou και τους τρεις μαζί σε πάνω απ’το 50% των αγώνων, αλλά κι επίσης ότι όταν έχουν υπάρξει υγιείς οι αναμετρήσεις στις οποίες έχει επιλέξει να βάλει μαζί τους Cristiano, Benzema και Bale έχουν υπάρξει η πλειοψηφία.

Μέχρι τώρα. Ο αγώνας εναντίον της Levante, που έληξε με ισοπαλία με 2-2, έχει προκαλέσει μια αλλαγή στην προσέγγιση του Zidane. Τόσο σ’αυτή την μονομαχία όσο κι ενάντια στη Βαλένθια (madridista νίκη με 1-4) ο Γάλλος επέλεξε τους τρεις επιθετικούς και το να αλλάξει το 4-4-2 που υιοθέτησε στους τελευταίους μήνες της προηγούμενης σεζόν. Έτσι, στα τρία τελευταία παιχνίδια (και παρά το ότι έχει διαθέσιμα τ’αστέρια), ο madridista προπονητής έχει επιλέξει πάντα ν’αφήσει έναν στον πάγκο.

Τόσο ενάντια στην Real Sociedad όσο κι εναντίον της PSG, εκείνος που επιλέχθηκε να αρχίσει καθισμένος δίπλα του ήταν ο Gareth Bale. Ξεκίνησε το 2018 σαν ένας πυροβολισμός (ντομπλέτα και μεγάλες επιδόσεις ενάντια σε Θέλτα και Ντεπορτίβο), αλλά οι πρόσφατες εμφανίσεις του δεν έχουν πείσει τον προπονητή, ο οποίος μόλις που του έδωσε 40 λεπτά σ’αυτά τα δύο παιχνίδια. Ναι, έπαιξε βασικός χθες εναντίον της Μπέτις, αλλά η απόδοσή του (λόγω της επιρροής του στο παιχνίδι και στην εμπλοκή) απείχε πολύ απ’την επιθυμητή. Όπως συμβαίνει συχνά, τελείωσε το παιχνίδι αντικαθιστάμενος. Στην περίπτωση αυτή, ο Isco μπήκε στον Gareth στο 73ο λεπτό.



Στο Benito Villamarín αυτός ο οποίος δοκίμασε το φάρμακο του πάγκου ήταν ο Karim Benzema. Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο άθικτο, ο Γάλλος -τον οποίο ο Ζιντάν υπερασπίζεται πάντα- ξεκίνησε ως αναπληρωματικός για να παίξει μόλις δύο λεπτά. Φυσικά, με το που μπήκε στον αγώνα έβαλε αυτό που είναι το τρίτο του γκολ στην τρέχουσα Λίγκα. Μια πολύ φτωχή συγκομιδή για το λευκό 9 και που έχει τιμωρήσει τους madridistas στο τρέχον πρωτάθλημα.

Αλλά το γεγονός ότι οι, μέχρι σχεδόν καθόλου καιρό πριν, βασικοί επιθετικοί έχουν έναν πιο δευτερεύοντα ρόλο οφείλεται επίσης στην ώθηση που δείχνουν τόσο ο Asensio όσο κι ο Lucas Vázquez τις τελευταίες εμφανίσεις τους. Οι δύο Ισπανοί πιέζουν με βάση την απόδοση και μετράνε τα παιχνίδια τους με ευρείες νίκες.

Από’κεί, οι καλύτεροι αγώνες που έκαναν οι λευκοί στην πτυχή του σκοραρίσματος και του παιχνιδιού έχουν φτάσει με τους δύο παίκτες στην σύνθεση. Ενάντια στη Μπέτις ήταν η τρίτη ευκαιρία στην οποία, και με τους δύο βασικούς, η Μαδρίτη έβαλε πέντε γκολ. Είχε συμβεί ήδη ενάντια στη Σεβίλλη, τον Δεκέμβριο και σ’έναν απ’τους πιο πλήρεις αγώνες της ομάδας, κι ενάντια στην Real Sociedad.

Τώρα, με την PSG στον ορίζοντα, ο Zidane θα πάει κάνοντας rotation στους παίκτες του προκειμένου να φτάσουν σε άριστη κατάσταση στο Παρκ ντε Πρενς. Η 6-Μ είναι σημειωμένη με κόκκινο χρώμα στο ημερολόγιο και τότε ο Γάλλος θα πρέπει ν’αποφασίσει αν θα ποντάρει στο όνομα του BBC η αν θα παίξει το χαρτί του Asensio ή του Λούκας, δύο παίκτες που εδώ και καιρό, με την απόδοσή τους, έπαψαν να’ναι δευτερεύοντες.



Η σελίδα της στήλης στο facebook:





Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.