News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Isco τίθεται στα χέρια του Lopetegui για να γίνει και πάλι ο Isco

Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Θέλει να ανακτήσει την χαμένη αυτοπεποίθηση



Επιστρέφει η θεραπεία του Lopetegui. Τουλάχιστον για τον Isco Alarcón. Ο προπονητής είχε πάντα μια τυφλή πίστη σ 'αυτόν, πρώτα στην εποχή του ως Κ 21 και τώρα στην ανδρών. Εκτός από μια απουσία λόγω ενός τραυματισμού, ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν πάντα στο μυαλό και στους καταλόγους του επικεφαλής του ισπανικού ποδοσφαίρου.

Η σχέση μεταξύ των δύο πηγαίνει πιο πέρα ​​από μια απλή παρουσία στην αποστολή. Όπως συνέβη πριν από μερικούς μήνες, ο τεχνικός γνωρίζει πώς να του δώσει χώρο και θέση, ακριβώς όταν τα περνάει χειρότερα για να προσπαθήσει ν’ανακτήσει την καλύτερη madridista έκδοση. Και τώρα ο Isco βρίσκεται σε μια από εκείνες τις στιγμές στις οποίες το ποδόσφαιρο του έχει χάσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, έτσι ώστε η υποστήριξη του Lopetegui είναι πιο απαραίτητη από ποτέ.

Ο Isco έχει χάσει βάρος και παρουσία στην εντεκάδα του Zinedine Zidane. Εκτός απ’το πρώτο σκέλος ενάντια στην PSG, ο πρωταγωνιστικός ρόλος του malagueño έχει γίνει δευτερεύων. Απ’τα τελευταία πέντε παιχνίδια της Λίγκας ήταν βασικός σε τρία, αλλά χωρίς ν’αφήσει καλά συναισθήματα και χωρίς να σκοράρει απ’τις πρώτες ημέρες του Φεβρουαρίου, εναντίον της Levante. Απ’την απουσία του απ’την εντεκάδα εναντίον της Barca η απόδοσή του έχει πέσει και τώρα τίθεται στα χέρια του μικρού θεραπευτή του.

Αν και δεν ήταν βασικός κατά την άφιξη του Lopetegui, με το πέρασμα των αγώνων έχει κερδίσει παρουσία μέχρι να’ταν καθοριστικός στην ισπανική πρόκριση στο Mundial της Ρωσίας, ξεχωρίζοντας στον αγώνα κατά της Ιταλίας στο Μπερναμπέου, βάζοντας δύο γκολ και έχοντας την καλύτερη παράστασή του με την φανέλα της Ισπανίας.

Με την σημερινή Ισπανία, -ο Del Bosque τον άφησε έξω απ’το Euro  της Γαλλίας το 2016-, ο Isco αναπτύσσεται πίσω απ’τον φορ, με ελευθερία κινήσεων κι επιβάλλοντας το κριτήριό του στον ρυθμό του παιχνιδιού της επίθεσης. Ο Lopetegui πιστεύει ότι μπορεί να’ναι ο οργανωτής της ομάδας κατά καιρούς, αλλά θέλει το ποδόσφαιρο του να’ναι γρήγορο και δυναμικό, κάτι που έχει πετύχει τον τελευταίο χρόνο. Με την Ισπανία αισθάνεται σημαντικός, κάτι που δεν συμβαίνει σήμερα στη Μαδρίτη, τουλάχιστον στο 2018.




Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.