News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Zidane σημειώνει τα τρία γκολ της Girona από στημένες φάσεις σκεπτόμενος τη Juventus

Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Του J. L. Calderón

Η ομάδα υποφέρει στην άμυνα των στημένων κι ο προπονητής ανησυχεί



Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει υψοφοβία. Το λευκό σύνολο έχει εδώ κι εβδομάδες που επιδεικνύει ένα ανησυχητικό πρόβλημα στην άμυνα των στημένων φάσεων. Μάλιστα, οι παίκτες του Zidane περπατούν σταματημένοι κι ενάντια στην Girona δέχτηκαν τρία γκολ από στημένες φάσεις. Μια οδυνηρή τριπλέτα με την οποία πιάνουν πάτο σ’αυτή την ακολουθία των αγώνων που δέχονται γκολ σ’αυτό το είδος ενεργειών και η οποία αρχίζει ν’ανησυχεί τον Zidane. Μάλιστα, ήταν το μόνο που τον έκανε να στραβομουτσουνιάσει μετά τη νίκη επί της Χιρόνα. Δεν του άρεσε το χάος της ομάδας στην άμυνα των στημένων φάσεων και σίγουρα θα υπάρξει ένα κάλεσμα προσοχής όταν επιστρέψουν στο Valdebebas οι διεθνείς.

Ένα φάουλ και δύο κόρνερ της Χιρόνα κόστισαν στη Μαδρίτη τρία γκολ, με τα οποία θα μπορούσαν να’χουν πάθει κάτι ανεπιθύμητο αν δεν ήταν η μαγική νύχτα του Κριστιάνο Ρονάλντο. Μάλιστα, το πρόβλημα που έχει η Μαδρίτη στην άμυνα των στημένων φάσεων δεν έχει μεγαλοποιηθεί επειδή, προς το παρόν, δεν είχε το τίμημά του στους τελευταίους αγώνες του πρωταθλήματος. Δέχτηκε γκολ από στημένη φάση το τελευταίο διάστημα εναντίον των Eibar, Leganés, Ρεάλ και Βαλένθια, όλες τους υποχρεώσεις οι οποίες κατέληξαν σ’ένα θρίαμβο για τους madridistas. Αλλά που δεν κρύβουν ότι μεταξύ όλων, έχουν δεχθεί επτά γκολ από στημένες φάσεις. Κι ούτε ότι ενάντια στην Eibar παραλίγο να γκελάρουν εξαιτίας μιας ακόμα αμυντικής απροσεξίας. Όπως ούτε κι ότι έχει παραγίνει κι ότι τέσσερα γκολ σ’αυτού του είδους τις ενέργειες σε δύο παιχνίδια είναι πάρα πολλά έτσι ώστε να μην αναλάβουν δράση για το θέμα. Έρχονται δυσκολίες στο Champions League με τη Juventus και κάθε λάθος αυτού του τύπου μπορεί να σου κοστίσει πολύ ακριβά.

Τα λόγια του Zidane στο τέλος της αναμέτρησης που αναδεικνύουν τις απροσεξίες στις στημένες φάσεις είναι μια προειδοποίηση ότι το σημειώνει έτσι ώστε να μην ξανασυμβεί. Πάρα πολλές ευκολίες για τον αντίπαλο.

Η υψοφοβία που υποφέρει η Μαδρίτη της προκάλεσε ήδη μια σοβαρή αναστάτωση εναντίον της Leganés στο Copa del Rey. Με την πρόκριση στα ημιτελικά στο τσεπάκι, ένα γκολ της Lega από ένα κόρνερ σήμανε το 1-2 των pepineros στο Bernabéu και τον αποκλεισμό των λευκών απ’το νοκ άουτ τουρνουά. Με τη Γιουβέντους στη στροφή, ο Zidane θα πάρει τα πράγματα στα χέρια του έτσι ώστε η ομάδα να βάλει τις μπαταρίες και να τελειώσει με αυτά τα λάθη συγκέντρωσης τα οποία έχουν τονισθεί στα τελευταία δύο παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Πολλά γκολ κατά

Τα προβλήματα της Μαδρίτης στην άμυνα των στημένων φάσεων είναι μια συνέπεια του ποσού των γκολ που δέχεται η Μαδρίτη αυτή τη σεζόν. Στη Λίγκα, το σύνολο του Zidane έχει δεχθεί ήδη 33 γκολ, περισσότερα απ’τη Barcelona (13) και την Atlético (14) μαζί. Ένα καταστροφικό δεδομένο και το οποίο εξηγεί την κατάσταση της ομάδας στο πρωτάθλημα. Τώρα με τον Cristiano φορμαρισμένο το πρόβλημα περνάει απαρατήρητο, αλλά στην εποχή ξηρασίας του σκόρερ της κατά τη διάρκεια του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος, η αμυντική αιμορραγία είχε το τίμημά της. Ειδικά εντός έδρας, όπου η Μαδρίτη έχει δεχτεί ήδη 17 γκολ, ένα δεδομένο στο οποίο είναι χειρότερες μόνο έξι ομάδες.



Η σελίδα της στήλης στο facebook:



Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.