News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Μαδρίτη «επαγγελματικοποιεί» τους οπαδούς της: χωρίς μέλη και οι ένστολοι θα πληρώνουν το μισό

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Του Enrique Marin

Τα μέλη του δικτύου συνδέσμων FANS RMCF πληρώνουν  370 € για ένα διαρκείας στο Μπερναμπέου, χωρίς να χρειάζεται να είναι μέλη, εξοικονομώντας 150, αλλά πρέπει να φορούν λευκά και να ενθαρρύνουν την Castilla


«Τις επόμενες εβδομάδες η Real Madrid CF θα υπογράψει σύμφωνο με το δίκτυο συνδέσμων FANS RMCF για τη σεζόν 2015 - 16». Και θα αρχίσει να το αποστέλλει σε μέλη που υποστηρίζουν την ομάδα, τα οποία ανήκουν στους συνδέσμους Primavera Blanca, Peña La Clásica, Veteranos και Orgullo Vikingo. "Οι πληροφορίες που παρέχονται από την επιτροπή του κλαμπ για τους συνδέσμους και οι αναφορές του υπεύθυνου της σχετικής στήλης στην οποία δημοσιεύονται, ενημερώνουν ότι υπάρχει η δυνατότητα, τα συγκεκριμένα μέλη να υποβάλουν αίτηση για την ανανέωση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου διαρκείας και η σύμβαση τους να διευθετηθεί πριν απ’τις νέες προσθήκες" συνεχίζει το μήνυμα.

Τα ενδιαφερόμενα μέρη, είτε είναι μέλη είτε όχι, μπορούν να αγοράσουν το ηλεκτρονικό εισιτήριο διαρκείας της επόμενης σεζόν στο Μπερναμπέου έναντι του ποσού των  370 €. Όπως ανέφεραν τα μέλη της Ρεάλ Μαδρίτης, "το ηλεκτρονικό εισιτήριο είναι μια συγκεκαλυμμένη μορφή διαρκείας των ευρωπαϊκών αγώνων, γιατί σου δίνει το δικαίωμα να μπαίνεις σε κάθε παιχνίδι της σεζόν, χωρίς να είσαι μέλος, αντίθετα τα ευρωπαϊκά διαρκείας μπορούν να τα αγοράσουν μόνο μέλη του συλλόγου και η λίστα αναμονής για να αγοράσεις ένα απ’αυτά τα εισιτήρια διαρκείας για όλες τις διοργανώσεις είναι κλειστή".

Δηλαδή, ενώ σήμερα τα μέλη δεν έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ ενός απλού κι ενός ευρωπαϊκού εισιτήριου διαρκείας, οποιοδήποτε μέλος του δικτύου συνδέσμων FANS RMCF, χωρίς να είναι μέλος του συλλόγου, μπορεί να αγοράσει ένα ηλεκτρονικό εισιτήριο που θα του δίνει το ίδιο δικαίωμα να παρακολουθήσει όλους τους αγώνες που θα γίνουν τη σεζόν 2015-2016 στο γήπεδο Santiago Bernabeu. Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι οι τιμές των ευρωπαϊκών διαρκείας για τις κερκίδες αυτών των οπαδών (τρίτο και τέταρτο διάζωμα στο νότιο πέταλο) είναι 536 και  370 €, αντίστοιχα, τιμές στις οποίες πρέπει να προστεθούν 149,19 € για κάποιον που δεν ανήκει σ’αυτό το δίκτυο συνδέσμων.

Είναι φυσικό τα μέλη της Ρεάλ Μαδρίτης να μιλούν για «ανισότητα και προκαταλήψεις, αναφορικά με τα ευρωπαϊκά διαρκείας για μέλη, σε σχέση με τους κατόχους του e-ticket», δεδομένου ότι τα μέλη που βρίσκονται στο τρίτο και τέταρτο διάζωμα στο νότιο πέταλο του Μπερναμπέου πληρώνουν 315,19 και 149,19 ευρώ περισσότερα, αντίστοιχα, σε σύγκριση με αυτούς που δεν είναι μέλη και ανήκουν στο δίκτυο συνδέσμων, δημιουργείται οικονομικό χάσμα στην τιμή του ευρωπαϊκού διαρκείας που υποχρεούται να πληρώσει ένα μέλος. Δηλαδή, χωρίς να είναι μέλη, πληρώνουν σχεδόν τα μισά από εκείνους που είναι.


Η προθεσμία για την ανανέωση των οπαδών του δικτύου FANS RMCF λήγει την Πέμπτη στις 22:00 η ώρα και οι όροι που υπάρχουν γι’αυτή τη σεζόν αφορούν στο "να φέρουν μαζί τους υλικό υποστήριξης και η επιχορήγηση  για τα ταξίδια που πρέπει να γίνουν από κάθε αιτούντα είναι  50 €" αλλά και "το μέγιστο όριο των πέντε απουσιών ανά σεζόν, το οποίο θα εφαρμόζεται αυστηρά από τον σύλλογο, αναστέλλοντας τη δυνατότητα της ηλεκτρονικής εισόδου από το επόμενο παιχνίδι, όταν θα έχει ξεπεράσει τις 5 απουσίες ".

Υποχρεωτικό να φορούν λευκά και να ενθαρρύνουν την Castilla


Ωστόσο, το αστείο είναι ότι, «είναι υποχρεωμένοι να παρευρίσκονται στο Στάδιο Αλφρέντο Ντι Στέφανο τουλάχιστον σε ένα από κάθε 6 συνεχόμενα παιχνίδια για να υποστηρίζουν την Castilla», «θα δοθεί» σε καθένα από τα μέλη του δικτύου, μια φανέλα του δικτύου, αντιανεμικά για προστασία απ’το κρύο και κασκόλ του δικτύου και« να έρχονται στις κερκίδες σε κάθε παιχνίδι φορώντας υποχρεωτικά λευκά και κασκόλ, έχοντας την υποχρέωση να χρησιμοποιούν το υλικό που τους παρέχει το δίκτυο , χωρίς να τους επιτρέπεται να εισέλθουν στην κερκίδα αν δεν φορούν λευκά».

Υπενθυμίζεται και το σχετικό και πολύ ενδιαφέρον άρθρο της El Confidencial:

http://opadoi-live.blogspot.gr/2015/06/blog-post_892.html
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.