News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Το ρόστερ της Real ψηφίζει κατά του γιατρού

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015


Ο πόλεμος συνεχίζεται με τον Δρ Olmo

Ο Ramos ζήτησε απ’τους συμπαίκτες του, αν θέλουν ν’απαγορεύσουν την είσοδο του Olmo στ’αποδυτήρια

Τον κατηγορούν για την απόλυση του Αντσελότι


 

Ο πόλεμος μεταξύ των αποδυτηρίων και του επικεφαλής των ιατρικών υπηρεσιών της Ρεάλ Μαδρίτης, του Δρ. Jesús Olmo, μαίνεται. Ο σύλλογος έχει ένα σοβαρό εσωτερικό πρόβλημα με την πολύ τεταμένη σχέση ανάμεσα στο γιατρό και σχεδόν όλους τους παίκτες. Η φωτιά εξαπλώνεται κι αρχίζει να’ναι άγρια, αν δεν ήταν ήδη, μετά την απόφαση του συλλόγου στις αρχές του καλοκαιριού να δώσει πλήρεις εξουσίες σ’έναν γιατρό ο οποίος δεν απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του ρόστερ.
Οι παίκτες δέχτηκαν το αναπάντεχο χτύπημα άσχημα. Ήταν σαφές ότι δεν θα παρέμεναν άπραγοι, καθώς είχαν χάσει μια μάχη, αλλά όχι και τον πόλεμο. Η απάντησή τους μαγειρεύονταν καιρό τώρα, και τελικά έφτασε. Δεν μπορούν να τον διώξουν απ’τον σύλλογο, αλλά απ’τα αποδυτήρια, το άβατό τους. Ως εκ τούτου, θέλουν να απαγορεύσουν την είσοδο του Olmo σ’αυτά. Μια πρόταση που σταδιακά κερδίζει δύναμη και τελικά κατέληξε σ’ένα πλήρως ανεπτυγμένο δημοψήφισμα έτσι ώστε ο επικεφαλής των ιατρικών υπηρεσιών να μην πατά το πόδι του στα αποδυτήρια.
 Ένας προς έναν: ναι ή όχι
Ο Ramos, ως αρχηγός και μετά από αίτημα της ομάδας, ρώτησε τον κάθε ένα παίκτη με την σειρά για το ζήτημα. Το αποτέλεσμα ήταν συντριπτικό. Εκτός από κανά δύο απ’αυτούς, οι υπόλοιποι ήταν υπέρ της απόφασης για την απαγόρευση της εισόδου στον γιατρό. Τώρα, με αυτόν τον κατάλογο, ο Ramos σχεδιάζει να πάει στον Jose Angel Sanchez, για να ενημερώσει την απόφαση του ρόστερ. Είναι ένα νέο κεφάλαιο στην σκληρή αντιπαράθεση με τον επικεφαλής των ιατρικών υπηρεσιών του συλλόγου, και απειλεί να δώσει, περισσότερους από έναν, πονοκεφάλους στους λευκούς ηγέτες.
Δυσπιστία
Στην ομάδα είναι κατηγορηματικοί. «Δεν θέλουμε στα αποδυτήρια κάποιον που μας δημιουργεί δυσπιστία», λένε. Μέχρι αυτού του σημείου έφτασε το διαζύγιο, που θέλουν με τον Olmo, τον οποίο κατηγορούν, μεταξύ άλλων, ότι δίνει πληροφορίες στη διοίκηση, του τι συμβαίνει στα αποδυτήρια. «Τον θέλουν στο εσωτερικό, αλλά εμείς όχι» καταδικάζουν.
 
Μάλιστα, κατηγορούν τον ίδιο τον Olmo για την απόλυση του Ancelotti. Οι παίκτες τον κατηγορούν ότι ήταν ο εμπνευστής της εκστρατείας κατά του Ιταλικού προπονητή κι ότι σχολίαζε στα υψηλότερα επίπεδα του συλλόγου τον Αντσελότι, για κακή προετοιμασία της ομάδας και κατηγορώντας τον για τη μάστιγα των τραυματισμών που υπέστη η Μαδρίτη κατά τη διάρκεια της σεζόν.
Σ’όλα αυτά πρέπει να προσθέσουμε ότι ήταν υπεύθυνος για τις επώδυνες απολύσεις φυσιοθεραπευτών, έμπιστων στους παίκτες, κάποιοι από αυτούς πολύ παλιοί όπως οι Pedro Chueca, Dani Pirri και Juan Muro, που κατηγορήθηκαν για το χάος.
Στην πραγματικότητα, πριν από αυτό το νέο παλμό, οι παίκτες είχαν ήδη δώσει άλλους, όπως όταν πήγαν στους ίδιους αυτούς απολυμένους φυσιοθεραπευτές για να τους φροντίσουν. Ο ίδιος ο Ράμος πόσταρε μια φωτογραφία στα κοινωνικά δίκτυα την περασμένη σεζόν, με την περίπτωση του Chueca. Κάτι το οποίο, παρεμπιπτόντως, κάνουν ακόμα και σήμερα. Υπάρχουν πολλοί παίκτες που πηγαίνουν σ’αυτούς να τους περιποιηθούν, έξω απ’το Valdebebas.
Οι παίκτες ζήτησαν, το κεφάλι του Olmo στο τέλος της περασμένης σεζόν. Ο σύλλογος όχι μόνο δεν το πρόσφερε, αλλά τον υποστήριξε και αποφάσισε να του δώσει πλήρη εξουσία. Φούντωσε μια διαμάχη, που τώρα ζει ένα νέο κεφάλαιο, στο συγκεκριμένο ιατρικό πόλεμο.
Υπενθυμίζεται και το γνωστό πλέον ΑΛΛΑ πολύ διαφωτιστικό άρθρο της El Confidencial:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.