News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο James υποφέρει τις χειρότερες μέρες του στη Ρεάλ Μαδρίτης

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Του José Manuel Garcia

Ο Κολομβιανός προσπαθεί ν’ανακτήσει το καλύτερο επίπεδό του

Ένας παίκτης ο οποίος προσγειώθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης με σφραγίδα αστέρα, καταλαμβάνει σήμερα μια απ’τις τελευταίες θέσεις στον πάγκο των αναπληρωματικών. Ο James ζει τη χειρότερη στιγμή του ως madridista



Ο James Rodríguez θα θυμάται για πολύ καιρό το κακό αποτύπωμα που του αφήνει το 2016, το έτος στο οποίο του πήγαν όλα στραβά. Στα τελευταία λεπτά που έπαιξε εναντίον της Θέλτα, ο James αντιμετώπισε τις φάσεις με τεταμένο πρόσωπο και βλέμμα θυμωμένου με τον κόσμο. Έχει λόγους, ένας παίκτης που προσγειώθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης με σφραγίδα αστέρα, καταλαμβάνει σήμερα μία απ’τις τελευταίες θέσεις στον πάγκο των αναπληρωματικών. Ο διεθνής Κολομβιανός, όπως παραδέχεται, διανύει μία απ’τις χειρότερες στιγμές της ζωής του.

Ο James τρελαίνει τον Jorge Mendes, τον σούπερ μάνατζερ παικτών, που ακόμη και χθες το βράδυ διαπραγματεύονταν με την Τσέλσι μια αξιοπρεπή έξοδο του Κολομβιανού παίκτη. Ο James Rodríguez είναι ένας παίκτης που θαμπώνει τον Αντόνιο Κόντε, τον προπονητή του λονδρέζικου συλλόγου, ο οποίος ονειρευόταν να σχηματίσει ένα δίδυμο με τον Hazard, καθώς το παιχνίδι και των δύο, εκρηκτικό και ταλαντούχο, σπάει τις πιο οχυρωμένες αμυντικές γραμμές της Premier. Αλλά ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι και οι χρηματοοικονομικοί σύμβουλοί του δεν έχουν πειστεί για την βιωσιμότητα μιας επιχείρησης που θα πήγαινε πάνω απ’τα 70 εκατομμύρια. Το βράδυ της Δευτέρας, για άλλη μια φορά, η Τσέλσι έθεσε στο τραπέζι το όνομα του Σεσκ, το οποίο απορρίφθηκε και πάλι απ’τη Ρεάλ Μαδρίτης. Αν και τους ενδιαφέρει ο James, οι Άγγλοι έχουν εκθέσει στο τραπέζι να μειωθεί σημαντικά η αξία του Κολομβιανού.

Στη συνομιλία που είχε με τον James Rodríguez το βράδυ της Δευτέρας, ο Jorge Mendes διαπίστωσε ότι η διάθεση του Κολομβιανού είναι κάτω απ’το ελάχιστο. Ο Πορτογάλος προσπάθησε να του εμφυσήσει θετική ενέργεια, αλλά η πραγματικότητα τον χτυπά σαν ένα βαρύ τούβλο στο πρόσωπο. Μπροστά του είναι οι Lucas Vázquez, Isco και Marco Asensio, η αίσθηση του καλοκαιριού στο πρωτάθλημα, που βιδώνουν τον James στον πάγκο.



Δουλειά και ταπεινότητα

Mendes, Ζιντάν και οι καλύτεροι σύντροφοί στ’αποδυτήρια, μεταξύ των οποίων είναι οι Μαρσέλο και Κριστιάνο Ρονάλντο, προέτρεψαν τον James Rodríguez να συνεχίσει να παλεύει, να’ναι συγκεντρωμένος στο ποδόσφαιρο και να εστιάσει στο κολοσσιαίο έργο της αναστροφής της κατάστασης . «Ο James έχει τα πάντα για να πετύχει, πάνω απ’όλα ταλέντο, αλλά πρέπει να το αποδείξει και να θέλει», δήλωσε πριν από λίγες βδομάδες ο Ζινεντίν Ζιντάν, ο προπονητής του, ο οποίος δεν κοιτά το παρελθόν των μαθητών του, ούτε την καταγωγή τους. Ο Γάλλος παρατηρεί τον καθένα στις προπονήσεις και στη συνέχεια αποφασίζει. Ο James παραμένει ο τελευταίος στη σειρά. Πρέπει να δουλέψει πιο σκληρά, διπλάσια απ’τον καθένα, γιατί έχει ν’ανακτήσει ένα έδαφος που έχασε κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν, όπου χαλάρωσε και του συνέβησαν τα πάντα, συμπεριλαμβανομένης μιας καταδίωξης απ’την αστυνομία.

Ο Ζιντάν ξέρει όπως κανείς την ποιότητα που βρίσκεται στα πόδια του James Rodríguez και είπε στον παίκτη να ξεχάσει το πακετάρισμα και, αντιθέτως, να παλέψει για να ανακτήσει την αυτοεκτίμησή του ως παίκτης. Η φόρμουλα του Zizou είναι απλή: δουλειά και ταπεινότητα. Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε να πει στον ιδιωτικό κύκλο του ότι ο James, σε άριστη κατάσταση, είναι ένας απ’τους αναμφισβήτητους βασικούς στην ομάδα, αλλά η πραγματικότητα πονάει σαν μια βρεγμένη σανίδα: αυτή τη στιγμή ο Κολομβιανός είναι μια σκιά εκείνου του παίκτη που, ερχόμενος απ’τη Μονακό, προσγειώθηκε στο Santiago Bernabeu μετά την καταβολή 85 εκ. ευρώ απ’τον σύλλογο.


Ενώ κλείνει σήμερα η αγορά, ο Florentino Perez έχει παροτρύνει τους τεχνικούς του να κάνουν μια επιπλέον προσπάθεια για ν’ανακτήσουν την καλύτερη εκδοχή του James Rodríguez, του οποίου η εμπορική αξία έχει μειωθεί επικίνδυνα κι απειλεί να πέσει ακόμη περισσότερο εάν το αστέρι της Κολομβίας συνεχίσει άφαντο στο ποδοσφαιρικό σύμπαν.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.