News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η πίεση του Zidane για τον Pogba θα κάνει τον Florentino να καταπιεί την περηφάνια του

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Ο Zizou είναι ερωτευμένος με τον μέσο της Γιουβέντους

Ο Mino Raiola, ο μάνατζερ του παίκτη, χειρίζεται με μεγάλη επιδεξιότητα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Είναι άνθρωπος που αντιμετωπίζεται με κακό μάτι τόσο απ’την Ρεάλ Μαδρίτης όσο κι απ’την τη Barcelona. Αλλά θα πρέπει να διαπραγματευτούν μαζί του ...


Σ’αυτές τις μέρες της χειμερινής αγοράς, η κυκλοφορία των ειδήσεων τροφοδοτεί το διεθνές ποδοσφαιρικό παζάρι. Ο Πολ Πογκμπά, Γάλλος διεθνής κι ένας απ’τους μεγάλους αστέρες της Γιουβέντους, αποτελεί αξιόλογο κομμάτι για τους μαστόδοντες του ισπανικού ποδοσφαίρου. Η προαγωγή του Ζινεντίν Ζιντάν ως επικεφαλής προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης έχει προκαλέσει συναγερμό. Τώρα οι κάμερες βλέπουν στα λευκά τον Γάλλο, που έχει πυροδοτήσει τα στοιχεία.

Αλλά δεν θα είναι εύκολος ο δρόμος για οποιαδήποτε ομάδα που θα επιλέξει ν’αποκτήσει τον ψηλόλιγνο μέσο (ύψους 1,90 μ.). Και δεν θα’ναι, για πολλούς λόγους, επειδή έχει ένα συμβόλαιο μεγάλης διάρκειας (λήγει τον Ιούνιο 2019) και η Γιουβέντους κινείται στις διαπραγματεύσεις σαν κροκόδειλος σε βάλτο. Οι ηγέτες της «Vecchia Signora», του πιο δημοφιλής και ευκατάστατου συλλόγου στην Ιταλία, μυρίζονται αίμα και η μεταγραφή μπορεί να σπάσει πολλά φράγματα, αυτό των 100 εκατομμυρίων €, χωρίς να προχωρήσουμε παραπέρα. Ακόμα, το αγγλικό ταμπλόιντ The Sun υποστηρίζει ότι ο Florentino Perez ετοιμάζει μια «ακαταμάχητη» προσφορά: 133 εκατομμύρια €.

Ένα άλλο σημαντικό εμπόδιο, συνδεδεμένο με τον αξιόλογο παίκτη, που πρέπει να ξεπεραστεί είναι: ο Mino Raiola, ο μάνατζέρ του. Ο πρώην ιδιοκτήτης πιτσαριών, τύπος λαλίστατος και ξύπνιος, διαχειρίζεται με μεγάλη επιδεξιότητα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Αυτός ο άνθρωπος αντιμετωπίζεται με κακό μάτι τόσο στη Ρεάλ Μαδρίτης όσο και στη Barcelona. Σ’αυτό το σύλλογο δεν ξεχνούν το μονοπάτι της διαμάχης απ’το οποίο έφυγε ο Ιμπραΐμοβιτς, ένας απ΄τους μαθητές του έξυπνου μάνατζερ. Στον Florentino Perez και στο επιτελείο του δεν αρέσουν οι τρόποι διαπραγμάτευσης του Raiola, που συνήθως διαρρέει όλες τις λεπτομέρειες στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και κατά κανόνα φέρνει γενικά σε δύσκολη θέση τους ηγέτες. Στην τελευταία αναμέτρηση του Τσάμπιονς Λινγκ μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Γιουβέντους, την παραμονή, ο Raiola ανέφερε ότι ήταν σ’ένα ξενοδοχείο του Τορίνο με τον Florentino. Όταν έφτασε ο madridista, τον περίμενε ένα σύννεφο από κάμερες και δημοσιογράφους. Το περιστατικό εξόργισε πολύ τον Perez, που τον έκανε να συγκρουστεί με τον Ιταλό.

Αλλά ο Florentino ξέρει ότι οι προσωπικές σχέσεις σε κάθε επιχείρηση κρατούνται στο τελευταίο συρτάρι της συρταριέρας και πάνω στο τραπέζι επικρατούν οι αριθμοί. Ο Πολ Πογκμπά είναι ο παίκτης που θα ταίριαζε απόλυτα στην Ρεάλ Μαδρίτης και λόγω του νεαρού της ηλικίας του (22 ετών) θα ήταν μια επένδυση υψηλά αποσβημένη. Ο Pogba χαμογέλασε στην προοπτική να συνυπάρξει με το είδωλο της παιδικής του ηλικίας, τον Ζιντάν, αλλά κανείς δεν πρέπει να εξαπατηθεί σ’αυτήν την επιχείρηση: ο Paul βγήκε επίσης μια φωτογραφία, τη Δευτέρα, μπροστά από μια φανέλα της Barça. Ο Γάλλος έχει πολύ καλούς συμβούλους.



Μεγάλη φυσική ανάπτυξη

Ο λαμπερός προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, μια από τις μεγάλες αδυναμίες του Florentino Perez, ήταν αυτός που πρότεινε την απόκτηση του Raphael Varane και στα τελευταία δύο χρόνια ψιθυρίζει στ’αυτιά του προέδρου το όνομα του αμυντικού Aymeric Laporte, της Athletic, τον οποίο κοιτά επίσης ο Pep Guardiola. Ο Pogba είναι μια άλλη απ’τις συστάσεις του Zizou για το άμεσο μέλλον, πάντα εφ 'όσον ο θρυλικός πρώην ποδοσφαιριστής συνεχίσει στον πάγκο μετά το τέλος της σεζόν.

Ο Πολ Πογκμπά, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των τεχνικών, θα ανακουφίσει αποφασιστικά την τεράστια ανισορροπία που υπάρχει σήμερα στην ομάδα, η οποία υποφέρει τρομερά στο transition επίθεσης-άμυνας. Ο Pogba, παίκτης μεγάλου διασκελισμού και τακτικής αίσθησης, θα καλύψει πολύ γήπεδο και θα οξυγονώσει το λευκό αμυντικό σύστημα, το οποίο σήμερα έχει να δουλέψει στο κομμάτι με τη μικρή αμυντική αλληλεγγύη του BBC, στο οποίο προστέθηκε με θράσος ο James Rodriguez.

Ο Florentino Perez είναι ικανοποιημένος αυτές τις μέρες, και έτσι θα’ναι στο εγγύς μέλλον. Ο Ζιντάν του επέστρεψε το χαμόγελο και την αίσθηση του ισχυρού. Στην ευγενή περιοχή του Santiago Bernabeu λένε ότι ο πρόεδρος θα παλέψει με το μαχαίρι στα δόντια για να πάρει απ’τη Barca ένα θήραμα τόσο πολυπόθητο όπως ο Pogba. Κι επίσης οσμίζεται ένα άλλο juventina θήραμα που βρίσκεται στο βλέμμα των Μπλαουγκράνα: τον Αργεντινό Dybala. Σε κάθε περίπτωση, ένα πράγμα είναι σαφές στους ειδικούς. Η Ρεάλ Μαδρίτης θα επιστρέψει για να τινάξει τη μπάνκα.

Υπενθυμίζονται σχετικά άρθρα και ρεπορτάζ:





Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.